fbpx VD har ordet | Dieden-Ekodoor

Empty

0,00 kr

VD har ordet

Nya utmaningar kräver flexibla lösningar!

Just nu är vi på ständig jakt efter material och köper allt vi kan och lägger det på lager, berättar Nils Kristensson, allt för att du som kund ska få ut det du förväntar dig av oss. Mycket av träimporten kommer från Ukraina främst vad det gäller ek. Dagens läge påverkar inte bara produktionen i sig utan även transporterna i och genom Östeuropa. Det viktigaste för oss på Dieden-Ekodoor är dig som kund och att vi fortsatt kan leverera produkter i högsta klass. Och det ser vi till att vi kan. 

Vi växer så det knakar! Tillväxten är bra men ger förstås utmaningar i dagsläget. Vi står för det vi säger. Både vad gäller priser och leveranser. Och det är viktigt för oss på Dieden-Ekodoor att vi kan göra det. Trycket och efterfrågan på våra dörrar och portar är högt. Planerna fortsätter på att utvidga fabriken och vi tittar just nu tillsammans med våra arkitekter på ritningar fram och tillbaka. 

Om jag ska försöka titta i kristallkulan kan jag konstatera att detta är den mest svårbedömda situation jag någonsin upplevt. Först med pandemin och nu med kriget. Ryssland är ett stort transitland och mycket går via järnvägarna där. Nu är det svårt att få fram material från både Ryssland, Belarus och Ukraina. Alla upplever förstås samma problem och pandemin har ändå skapat en viss flexibilitet och acceptans på marknaden och det kan ligga mycket gott i det.

Vi får försöka hitta det positiva i det hemska som har skett och sker och ta det med oss det i planering och utveckling framöver. Det går bra för oss på Dieden-Ekodoor och vi ser till att kunden får den kvalitet och service som Dieden-Ekodoor står för. Det är flexibilitet och nya tankesätt som krävs just nu bara. Men det är också nyttigt emellanåt, det är så man utvecklas vidare.